Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) tüm heyecanıyla ATV kanalı üzerinden ekranlara gelmeye devam ediyor. Seyircilerin her bölümünü büyük bir ilgiyle izlediği EDHO dizisi son olarak 173. bölümüyle ekranlara geldi. EDHO 173. bölüm tek parça halinde Youtube kanalından yayınlandı. Peki EDHO son bölümde neler oldu? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte EDHO yeni bölüm hakkında bilinenler...

EDHO 173. BÖLÜM ÖZETİ

Yeğeni Alpaslan'a kendi canından çok değer veren Hızır Çakırbeyli, onun hayatını kurtarmak için rakiplerini masaya davet eder. Korkmazlar masaya oturunca, masa kuralları gereğince masadan kalktığını söyleyen Hızır Reis, en başta dostlarını, sonra düşmanlarını büyük bir ters köşe yaparak şaşırtır. Bu hamlenin ardından meydanı boş bulduklarını sanan Korkmazlar, liderliği alabilmek için hamle yapmaya hazırlanır.

Hızır Çakırbeyli, masada durmasına rağmen önlem almayı ihmal etmemiş, yeğeni Alpaslan'ı korumaya devam etmiştir. Tüm gücünü kullanmaktadır. Alpaslan ise Hızır Çakırbeyli ile olan tüm bağlarını kesip atmaya çoktan hazırdır. Alpaslan kendine ayrı bir yol çizip adını aleme yazdırmak ister. Bu bağlamda Derman Korkmaz'ın karşısına çıkar.

Ceylan, Hızır Reis'in Korkmazlar ile el sıkışmasını bir türlü hazmedemez ve eşiyle arasının açılmasına sebep olacak bir konuşma yaparak Hızır'ı kendisinden uzaklaştırır. Bu hamlesi sebebiyle Hızır, Bahar Sincanlı'ya istemeden de olsa yaklaşır. Bahar Sincanlı, Hızır'ın tüm pusulasını şaşırtmıştır ancak Ceylan'ın da hedefi haline gelmiştir.

Kendisine söz geçirmekte zorlanan Hızır Reis, bir taraftan da yeğeni Alpaslan'ın canını kurtarmak adına çok zor kararlar almaya çalışmaktadır. Çocukluk arkadaşı Ömür'ün etkisine rağmen Bahar Sincanlı bildiğini okur ve Hızır Reis'in kalbini çalmak için çalışmaya devam eder.

EDHO 173. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 174. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimiz içindeki yerini alacak.