ATV'nin rekortmen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) nefes kesen bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. EDHO son bölümde yine heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yaptı.

Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm içinde neler oldu? Diziseverler sık sık, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm izle", "EDHO son bölüm", "EDHO 172. bölüm" gibi kavramları arama motoruna yazıyor. Haberimizin detaylarında EDHO son bölümle ilgili merak ettiklerinizi bulabilirsiniz. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 172. bölüm özeti

Hızır Reis, yeğeni Alpaslan'ı yanından çok sevmektedir. Bu sebeple Yaman Korkmaz'la bir barış anlaşması imzalamaya razı gelir. Alpaslan'ın yaptığı son şey Yaman'ın abisi Derman'ın işlerini oldukça kolaylaştırmıştır. Derman Korkmaz, halihazırda içeride olan Alpaslan'ı bitirmek için onu köşeye sıkıştırır. Hızır Reis'e abisinden emanet kalan Alpaslan'ı korumak onun görevidir.

Alpaslan'ın canını kurtarmaya çalışan Hızır Reis, yapılanlardan sonra Yaman Korkmaz ve ahalisini tekrardan masaya davet eder. Eşi Ceylan ve kardeşi İlyas'a rağmen Korkmazlar ile el sıkışmaya hazır vaziyette bekleyen Hızır Reis bu kararı ile herkesi karşına almıştır. Yavuz'a rağmen Bahar, Hızır Reis'in Korkmazlarla masaya oturmasına en büyük tepkiyi gösterir

EDHO 173. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son olarak 172. bölümüyle ATV kanalından ekranlara geldi. Rekortmen dizi EDHO'nun 173. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizdeki yerini alacaktır.

EDHO 172. bölüm izle

EDHO 172. bölüm tek parça halinde dizinin resmi Youtube kanalına yüklendi. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm...