Konya'daki Kadir Şeker olayında sular durulmuyor. Hatırlanacağı üzere Konya'da sevgilisi Özgür Duran tarafından darp edilen Ayşe Dırla'nın ağlama seslerine dayanamayan Kadir Şeker, Duran'ı engellemek isterken kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebep olmuş; bu sebeple 12,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Bugün ise Ayşe Dırla, "imam nikahlı eşi" olduğunu iddia ettiği 26 yaşındaki Murat Hanlı ile 1 kilo eroin dolu bir arabada yakalanmıştı. Özgür Duran'ın ailesi ise Kadir Şeker'in kiralık katil olarak tutulduğunu iddia ederek belgelerle kanıtladıklarını söyledi. İşte Kadir Şeker olayıyla ilgili ilginç detaylar...

AYŞE DIRLA GÖZALTINA ALINDI

Antalya yolu üstündeki şüpheli bir araca operasyon düzenleyen Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 900 gram eroin buldu. Araçta bulunan Ayşe Dırla ve Murat Hanlı, sorgu işlemleri için gözaltına alındı. Dırla, buradaki ifadesinde Murat Hanlı ile dini nikahlı olduğunu ve beraber yaşadıklarını söyledi.

DURAN AİLESİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Özgür Duran'ın Antalya ilinde yaşayan annesi Mübeyyen Güner Dalkılıç ve Niyazi Remzi Duran, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelip Ayşe Dırla hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Mübeyye Güner Dalkılıç'ın suç duyurusunda, "Ayşe Dırla adlı kadın şu an yakalanmış konumdadır. Elimde sizlere göstermem gereken bilgi ve deliller var." dediği öğrenildi. Çıkışta elindeki bilgileri gazetecilere gösteren Dalkılıç, Kadir Şeker'in kiralık katil olduğunu iddia etti.

Fotoğraf: Sabah Gazetesi

KADİR ŞEKER'İ KİRALIK KATİL OLARAK TUTTULAR

Öldürülen oğlunun eski sevgilisi Ayşe Dırla adlı kadının uyuşturucuyla birlikte yakalandığını anımsatan Dalkılıç, şu şekilde konuştu:

Kadının yanında bulunan Murat Hanlı da gözaltına alındı. Ben de zaten bu ikisinden şüpheleniyordum. Düşüncelerim, bu ikisinin Kadir Şeker'i kiralık katil şeklinde tutup suça azmettirdiklerine yönelikti. Türkiye'deki herkes bunun 'kadına şiddet' olayı olduğunu söylese de ben bu şekilde olmadığını pek çok kez söyledim. Çünkü ortada darp raporu bile yoktu. Özgür uyuşturucuya ve satıcılarına karşıydı. Onu bu sebeple tuzağa çekip Kadir Şeker'e kurban ettiler. Yalan haberlerle cinayetin üstü kapatılmaya çalışıldı. Bu olayda kadına şiddet falan yoktu, ben de üstüne basarak söylüyorum. Uyuşturucu satıcılarına karşı olan oğlumu susturdular.

Morgda fotoğraf çekilmiş

Sosyal medya yazışmalarına göre Özgür parkta tuzağa düşürüldü. Burada yazıyor. Ayşe Dırla da oğlumu öldürtmesinin ardından eşyalarını Eskişehir'den çalıp götürdü. Sevgilisiyle hayat yaşadı. Paylaştıkları bütün videolar elimde, oğluma ait eşyaları çalıp götürmesinden ötürü de suç duyurusunda bulunacağım. Katili azmettiren kişi Ayşe Dırla'dır. Oğlumun morgdayken fotoğrafını çekmişler. Bu da Özgür'ün öldüğünün kanıtı olarak yapılmış.

Fotoğrafı çekip Dırla'nın kardeşine gönderdiler

Fotoğrafı kim çekmiş bilmiyorum ama çeken her kimse fotoğrafı Ayşe Dırla'nın kardeşine yollamış. Öldüğünü ispatlayabilsinler diye. Kime göstermek istediler? Ben bile annesi olarak yalnızca oğlumu teşhis edeyim diye morga girebildim. Onlar fotoğrafı nasıl, neden çekti ve sonradan Dırla'nın kardeşine gönderildi? Bu fotoğraf O.B. adlı kişiye yollanmış, yani oğlumun arkadaşı.

Gözdağı vermeye çalışıyorlar

Fotoğrafın ona atılmasının sebebi de gözdağı verme çabası. Kısa süre sonra O.B.'ye de tuzak kuruldu ve cezaevine gönderildi. Hepsinin amacı, Özgür'ün arkadaşını da susturmaktı.