Uyuşturucu operasyonlarından şaşırtıcı bir detay geldi. Konya'da 20 yaşındaki Kadir Şeker'in, Özgür Duran tarafından darp edildiği esnada kurtardığı Ayşe Dırla, polisler tarafından yapılan bir eroin baskınında yakalandı. Eroin dolu araçta, kendisinden tam 9 yaş küçük olan bir erkekle yakalanan Ayşe Dırla, yanındaki adamı "imam nikahlı eşi" olarak tanıttı. Hatırlanacağı üzere Ayşe Dırla, kendisini kurtarmak isterken eski erkek arkadaşının ölümüne sebep olan Kadir Şeker'den şikayetçi olmuş, Kadir Şeker ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

1 KİLO EROİNLE YAKALANDI

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, bir araca operasyon gerçekleştirerek 1 kilo eroine ulaştı. Araç içinde bulunan Ayşe Dırla, (Kadir Şeker tarafından kurtarılan kadın) yanında kendisinden 9 yaş küçük bir erkekle yakalandı. Yanındaki şahsın Murat Hanlı olduğu öğrenildi. Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü'nün yakaladığı şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar, emniyette sorguya çekildi.

'İMAM NİKAHLI EŞİM' DEDİ!

Kadir Şeker olayında; sevgilisi Özgür Duran tarafından darp edilirken Kadir Şeker tarafından kurtarılan Ayşe Dırla, genç çocuktan şikayetçi olmuştu. Emniyetteki sorgusunda ise 26 yaşındaki Murat Hanlı'yı kendisinin "imam nikahlı eşi" olarak tanıttığı ortaya çıktı. 

Kadir Şeker 12 sene ceza aldı

Şeker, Özgür Duran'ın şiddet uyguladığını görünce müdahale etmiş, çıkan arbede esnasında Duran'ı kalbinden bıçaklamak suretiyle ölümüne sebep olmuştu. Kadir Şeker, çıkarıldığı mahkemece  'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 15 yıl hapis cezası 12,5 yıla indirilmişti. 

Ağlama seslerine dayanamadım

Şeker, verdiği ifadede; Dırla'nın ağlama seslerine dayanamadığını, bu sebeple müdahalede bulunduğunu söylemişti. Dırla ise ifadesinde, "Ablacım sen git, o benim eşim." şeklinde iddiada bulunduğu ortaya çıkmıştı.