Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. TV8 kanalı üzerinden diziseverlerle ve takipçileriyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümünde neler olduğu da diziyi kaçıran vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Vatandaşlar, "Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm özeti, Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm tek parça izle" gibi kavramları arama motorlarına yazmaya başladı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm içinde neler yaşandı?

Doğduğun Ev Kaderindir 18. bölüm

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm tüm heyecanıyla izleyiciyi ekrana kilitledi. Mehdi, Zeynep'in ne kadar kararlı olduğunu görür ve bu durumun bir haksızlık olduğunu düşünür. İkisi bambaşka yollara gitmeye hazırlanırken kendi yolunu çizmesi gerektiğini anlayan Mehdi, önemli bir karara imza atmaktan geri kalmaz. Öyle bir karar almıştır ki bu karar tüm ailesini de etkileyecektir. Cemile, Nuh'un evlilik teklifini kabul eder. İkisinin mutluluğu her geçen gün artmaktadır. Mehdi ise bu durumdan haberdar değildir, nasıl bir tepki vereceği şüphelidir.

 

Zeynep çabuk toparlanır ve kendini tamamen işine verir. Neriman annenin davasını kendi şirketi üzerine almak istemektedir. Bu sebeple patronu Barış'la baş başa bir yemek yer. Zeynep'in Barış ile yakınlaşması, Mehdi'yi oldukça rahatsız etmektedir. Ancak boşanma davasının duruşmasında, hakim tarafından yöneltilen "Boşanmayı istiyor musunuz?" sorusuna her ikisi de "Evet" şeklinde yanıt verir.

Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diziseverlerin heyecanla beklediği dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden izleyebilirsiniz.