Show TV'de reyting rekorları kıran ve kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan gibi isimleri barındıran Çukur dizisi, geçtiğimiz akşam Show TV kanalından 4. sezon 9. bölümüyle diziseverlerin karşısına çıktı. Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen dizinin 101. bölümünün detayları da araştırılmaya başladı. Peki, Çukur 101. bölümde neler yaşandı? Çukur 101. bölüm nasıl izlenir? Haberimizde Çukur 101. bölüm özetini bulabilir ve Çukur son bölümü full tek parça halde kesintisiz izleyebilirsiniz.

Çukur 101. bölüm özeti

Yamaç'ın çözmesi gereken yeni bir problem vardır. O da geri dönen Çağatay Erdenet'tir. Öte yandan Yamaç'ın Fidan olayına yardım etmesi ve Çukur'la bir araya gelmesinin bir bedeli olmuş, Koçovalılar arasında çıkacak büyük bir kavganın ilk sinyalleri verilmiştir. Cumali her şeyi öğrenir ve Vartolu'ya koşarak durumu anlatır. İki kardeşin bağları neredeyse kopmak üzeredir. Salih, Cumali tarafından Çukur'dan sınır dışı edilir. Ayrıca Sultan, Aliço'nun anlattığı hikaye sayesinde İdris ve Yamaç hakkındaki gerçeği öğrenmiştir.

Yamaç, Çağatay'ın isteğine göre bir sevkiyatın başında durmak zorundadır ancak Yamaç, sevkiyatın gerçekleşmemesi için hemen bir plan yapar. Cumali'nin sevkiyatın önüne barikat çekeceğine inanan Yamaç, Cumali'ye Akın'ın da yardımıyla ulaşır ve haber gönderir. Cumali ise Yamaç'ın sevkiyatı olmasına çok içerler ve Çukur'daki gençleri yanına alıp Yamaç'a olan tüm öfkesini kardeşinden çıkarır. Ayrıca içi malla yüklü tırları da patlatır. Böylece Yamaç'ın planı kusursuz bir şekilde işler.

Çağatay ise böyle bir duruma hazırlıklıdır ve söz konusu malları aslında başka bir tıra yüklemiştir. Cumali'nin hem evde hem de mahallede yaşananlardan ötürü omuzlarındaki yük ağırlaşır. Çukur'a destek olmak isteyen Cumali, tefeciden borç para alır. 

Yamaç, tüm bunların üzerine Efsun'un yanına gider ve baba olacağını öğrenir. Cumali ise İdris'in ölümüne sebebiyet veren kişinin Efsun olduğunu öğrenmiştir. Silahını kuşanan Cumali, Efsun'un karşısına dikilir.

Çukur 101. bölüm full izle