Cumhuriyet Halk Partisi'nde ki skandal taciz ve tecavüz olayları bitmek bilmezken, CHP içinde taciz iddialarıyla suçlanan CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı M.A, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Hatırlanacağı üzere; CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda görev yapan 17 yaşındaki bir genç kızın, ilçe başkanı M.A. tarafından tacize uğradığı iddia edilmişti. O iddiaların ardından hukuksal mücadeleye girişeceğini ifade eden ilçe başkanı bugün görevinden istifa etti.

TACİZ İDDİALARINI YALANLADI

Görevinden ayrıldığını ifade eden ilçe başkanı hukuksal mücadelesinin devam edeceğini söyledi. 7 yaşındaki bir kızı taciz etmekle suçlanan İlçe Başkanı M.A., son dönemlerde üst üste yapılan saldırılarla karşı karşıya olduğunu iddia ederek bu durumun kendisinin ilçe başkanı olarak seçilmeden önceki dönemlerle ilgili olan iki ayrı konuyla alakalı olduğunu savundu.

Hakkında yer alan son iddialarında aynı kapsamda olduğuna dikkat çeken şüpheli, hakkında yer alan kişisel iddialarda dahi "CHP Osmangazi İlçe Başkanı" kimliğinin ısrarlı bir şekilde ön plana çıkarıldığını, tüm bunların arkasında Cumhuriyet Halk partisini hedef almaya çalışan kişiler olduğunu ileri sürdü.

'SEÇİMLE GELDİM, İSTİFA EDEREK GİDERİM'

Bu sebeple kendisine iftira atıldığını iddia eden İlçe Başkanı M.A., bu konudaki hukuksal mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini beyan etti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin adının daha fazla yıpranmasına engel olmak adına seçilerek geldi görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kızla olan konuşmaları ortaya çıkmıştı

İlçe başkanı tarafından iftira olarak nitelendirilen taciz iddialarına karşılık somut kanıtlar sunulmuş, M.A.'nın CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda görevli olan 17 yaşındaki genç bir kızı WhatsApp uygulaması üzerinden taciz ettiği görülmüştü.