Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bitmek bilmeyen taciz skandalları arasına bir yenisi daha eklendi. Son dönemlerde adı yalnızca taciz ve tecavüz olaylarıyla alınan CHP'de yeni taciz vakası bu kez Osmangazi'den geldi. İddiaya göre, CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda görev yapan 17 yaşındaki genç kızın Whatsapp adlı uygulamadaki konuşmalarında İlçe Başkanı M.A. tarafından tacize edildi. Whatsapp yazışmaları, M.A.'nın skandal söylemleri ortaya çıktı.

'BANA ABİ DEME, BEN SENDEN HOŞLANIYORUM'

CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda çalışan genç kız ve İlçe Başkanı M.A. adlı şüpheli arasında geçen mesajlara ulaşıldı. Skandalın boyutu, şüphelinin genç kıza, "Bana abi diye hitap etme, ben senden hoşlanıyorum." şeklinde söylemlerde bulunmasıyla gözler önüne serildi. Genç kızlarının taciz edildiğini gören aile, soluğu CHP Genel Merkezi'nde alsa da genel merkezdekiler, sanki böyle bir olay hiç yaşanmamış gibi davrandı.

CHP BİR KEZ DAHA TACİZİN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ

Genç kızın telefonuna, şüpheli şahsı "M. Abi" diye kaydettiği görülürken, şahsın saat 23.00'da "pişt" şeklindeki ilk mesajdan sorna tacize başladığını anlayan S.G. duruma tepkisini ortaya koyup görüşmeyi sonlandırdı. Yazışmalarda, genç kızın ne olduğunu sorması ve bunu sorarkan "abi" demesi üzerine şüphelinin bu şekilde hitap edilmek istemediği, "Senden hoşlanıyorum." dediği ortaya çıktı. Kız ise bundan rahatsız oldu.

Olayı anlattığı annesi, yazışmaların çıktısını da alarak CHP Genel Merkezi'ne gitti. Buradakiler, sorunun halledileceğine dair tahhüt verse de her zamanki gibi bu taciz olayının da üstü örtüldü.