CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, şehirdeki protokol isimlere ve Millet İttifakı mensuplarına içinde alkol bulunan bir paket gönderdi. 250 TL değeri olduğu bilinen alkollü yeni yıl paketinin içinde şarap bulunması büyük tepki çekti. Pakette ayrıca nar, çeşitli tatlı ve çerezlerin bulunduğu görüldü. Sosyal medyada yayılan paketin fotoğrafı, tepkilerin arka arkaya gelmesine sebep oldu.

HANGİ İHALEYLE TEMİN EDİLDİ?

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in söz konusu paketi hangi ihale ile temin ettiği veya kaç kişiye bu paketten gönderildiği konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Başkan Seçer'in yakın zamanda Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nden 250 milyon TL borçlanma talebinde bulunduğu detayı akıllara geldi. Başkan Seçer'in bu talebi, Cumhur İttifakı'ndan meclis üyelerinin "hayır" oyları ile reddedildi.

İBB DE YENİ YIL PAKETİ DAĞITTI

Geçtiğimiz hafta benzer bir paket dağıtımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirildi. Paketin içinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ait bir not bulundu, ancak paketin içeriği hakkında net bir bilgi edinilemedi.