CHP'li Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı. Beraberindeki 10 kişiyle birlikte hakimlikteki sorgusu tamamlanan Serdar Aksoy'un yanı sıra Kenan Yaşatürk, Mehmet Cin, Gazi Koştum, Teoman Tuna, Nagihan Karaca, Mustafa İlhan, Gamze Yıldız, Tarkan Fikret Çalık, Mustafa Çama ve Gökhan Uzun da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI ÇIKMIŞTI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile düğmeye basan İzmir Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 29 kişiyi yakalamak için operasyon başlatarak Menemen Belediyesi'ne gitmişti.

Burada Belediye Başkanı Serdar Aksoy dahil 25 kişiyi gözaltına alan ekipler, adreslerinde bulamadıkları 4 kişiyi yakalamak için çalışmalara devam ediyordu.

CHP'Lİ AKSOY'UN SUÇLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

18 Mart Yerel Seçimler'de koltuğu devralan CHP'li Serdar Aksoy, görevde kaldığı süre boyunca pek çok usulsüzlük yaptı. Suçları saymakla bitmeyen CHP'li Aksoy'un hakkında 15'in üzerinde suç duyurusu vardı. Göreve geldiği ilk zamanda tam 400 kişiyi kapının önüne koyan Aksoy, eşine ve dostuna imtiyazlar verdi ve haksız yere işten attığı kişilerden boşalan makamlara akrabalarını yerleştirdi.