Erdem, seçim çalışması sırasında girdiği kahvede terör elebaşı Abdullah Öcalan'ı aklamak için akla ziyan ifadeler kullandı. Erdem'in, kahraman Mehmetçik Irak'ın kuzeyinde PKK'yı yok etmeye hazırlanırken, 'Artık PKK falan yok. Bitti o işler.' şeklinde konuşması da dikkat çekti.

CHP'li Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı Şükrü Erdem, girdiği bir kahvehanede terör örgütü PKK'yı ve terörist başı Abdullah Öcalan'ı meşrulaştırmak için elinden geleni yaptı.

Kent Uzlaşısı adı altında DEM Parti ile ittifak yapan CHP'nin adayı Erdem, 'Öcalan hain değildi. Bunu devlet kendi kendine canavar yaptı.' dedi.

Bebek katili Öcalan'ı korumak için skandal sözlerini sürdüren Erdem, 'Siz bir konuda bana güvenin. Adam hain değil.' dedi.

Türkiye, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya karşı büyük bir operasyona hazırlanıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle, 'Teröristan' oluşumuna izin verilmeyecek. Tam bu sırada CHP'li Erdem'in, 'Artık PKK falan yok. Bitti o işler.' ifadelerini kullanması da dikkat çekti.