Ağvalı gençlerin yoğun bir katılımıyla gerçekleşen ziyaret, Şile Belediyesi tarafından Ağva Spor için özel olarak hazırlanan formaların teslim edilmesiyle son buldu.

Başkan Ocaklı: “Ağva’ya Kazandıracağımız Spor Yatırımlarımızın Müjdesini Gençlerimizle Paylaştık.”

Ağvaspor ekibi ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, yaptığı konuşmada: “Ağvaspor Kulübümüzün değerli yönetimi ve genç sporcuları ile bir araya geldik. Ağva’mıza kazandıracağımız spor yatırımlarımızın müjdesini gençlerimizle paylaştık. Gençlerimizin kişisel gelişimleri için önemli bir değer olan spor alanında Şile Belediyesi olarak her zaman destek sağlamaya ve gençlerimize yeni spor yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Ocaklı: “Fitness Merkezi’mizin Ardından Yeni Spor Yatırımlarımızda Yolda…

Ağva’da hizmet vermeye başlayacak olan Şile Belediyesi Ağva Fitness Merkezi ile ilgili konuşan Başkan Ocaklı: “Ağva’daki fitness merkezimizin teknik ekipmanlarını aldık. Toplamda 9 Milyon TL’ye malolan bu yatırımı Şubat ayı içerisinde açacağız. Ağvalı gençelerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Konuşması esnasında gençlerden gelen talepleri de dinleyen Başkan Ocaklı: “Gençlerimizin bu heyecanı bizi ziyadesiyle mutlu etti. Onlar yeter ki spor ile uğraşsınlar, biz Şile Belediyesi olarak her zaman gereken desteği sağlayacağız. Bugün ilettikleri talepleri de not ettik. Hepsini birer birer yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.