Üyesi olduğu İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından, Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yer alan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, pandemi süreciyle ilgili olarak Tokat Belediyesi’nin büyük bir hassasiyet ve özveriyle hareket ettiğini vurgulayarak üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek üzere uğraştıklarını bildirdi.

Sağlık çalışanlarımızın da inanılmaz bir özveriyle çalıştığına dikkat çekmek isteyen Eroğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının da aynı hassasiyetle çalıştıklarını hatırlattı.

'MASKE-TEMİZLİK-MESAFE KURALINA UYUN' ÇAĞRISI

Özellikle de vaka sayısının arttığı şu son dönemlerde vatandaşları daha bilinçli bir şekilde davranmaya teşvik eden Eroğlu, "Covid-19 mücadelesinde seferberlik ruhu ile hareket etmeliyiz. Kurallara uymalı, uymayanları uyarmalıyız. Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları ile şehrimize, insanımıza sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Eroğlu süreci büyük bir ciddiyetle karşılayarak yürüten polis ve jandarma teşkilatına teşekkürlerini sunmasının ardından, vali ve kurul üyelerinin de büyük bir çaba gösterdiği bilgisini verdi.

Eroğlu, "Lütfen bu üç önemli kurala uyalım. Özellikle eli öpülesi büyüklerimiz, değerli yaşlılarımız belirtilen saatler dışında dışarı çıkmasınlar. Devlet Millet el ele bu süreci atlacağız. Hep birlikte hareket ettiğimizde kısa süre içerisinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Gelin, hep birlikte başaralım." diyerek vatandaşlara seslendi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı sonrasında Vali Dr. Ozan Balcı ve Kurul Üyeleriyle birlikte Gaziosmanpaşa Bulvarındaki esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, temizlik, maske ve mesafe konularında uyarılarda bulundu.

Zabıta ve polis ekipleri, ziyaret sırasında maskesi olmayan vatandaşların maskelerini temin etti.