Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun da katılımlarıyla Trafik Eğitim Parkı’nda düzenlenen programda atık toplama kampanyasına katılan çocuklara hediyeleri verildi.

KAMPANYA HAZİRAN AYI SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Sıfır atık kavramının yaygınlaşması için geri dönüştürülebilir atık toplayarak, belediyeye teslim eden çocuklara top hediye eden Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Geri dönüşüm bilincini alışkanlık haline getirmek için kampanyanın Haziran ayı sonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine hanımefendi tarafından başlatılan Sıfır Atık kampanyasına Tokat Belediyesi olarak desteğimiz devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm konusunda birçok farkındalığa imza attık. Bundan sonra da çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. Amacımız, geri dönüşüm bilincini oluşturmak ve atıklar konusunda sadece çocuklarımızda değil, toplumumuzun genelinde kamuoyunda farkındalık oluşturmaktır.

40 ÖĞRENCİ HEDİYESİNİ BAŞKAN EROĞLU’NDAN ALDI

Çocuklarımız 5kg yağ ve 10 kg atık getirdikleri takdirde top hediyesini alacaklar. Bugün 40 çocuğumuza hediyelerini takdim ediyoruz. Bu örnek çalışmamız tüm okullarımızda Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyamıza katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve kampanyamıza teşvikte bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.