Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, konutların yoğunlaştığı bölgelerde yeni parkların yapımına devam edeceklerini söyledi.

Başkan Eyüp Eroğlu “Tokat’ımız her geçen yıl biraz daha büyüyor. Birçok bölgede yeni konutlar yapılıyor. Biz bu noktalarda ihtiyaç olan altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirmenin yanında mahalle halkımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçireceği, çocuklarımızın doyasıya eğleneceği parkları da zaman kaybetmeden bölgelerimize kazandırıyoruz.

Yeni parklar için birçok noktada zemini hazırladık. 2023 yılında da çok sayıda parkı şehrimize, mahallelerimize kazandıracağız” dedi.

Başkan Eroğlu “Biz tespit ettiğimiz, park yapılmasını planladığımız alanların yanı sıra hemşerilerimizin taleplerini de planlarımızın içerisine alıyor ve sonuçlandırmaya çalışıyoruz.

Uygun alanlarda bu talepleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Çocuklarımız bizim için değerli, ailelerimiz bizim için değerli.

Onların evlerinden çıkarak güzel vakit geçirecekleri, mahallelerimize nefes olacak parkları yapmaya 2023 yılında da özveri ile devam edeceğiz” diye konuştu.