Çalışmalarda yaptığı incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eroğlu, Tokat’ın her noktasında ihtiyaç olan çalışmaları yerine getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Kaşıkçıbağları Mahallesi Semt Spor Kompleksi çalışma alanında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Geçtiğimiz yıllarda iki mahallemize spor kompleksleri yapmıştık. Yapımını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduğumuzda mahallelerimizde ilgiyle karşılandığını, faydalı bir çalışma olduğunu yaşayarak görmüş olmuş olduk. Verimli, halkımızdan ilgi gören bir çalışma olması bu semt spor komplekslerimizin yenilerini yapma konusunda bize rehberlik etti” dedi. Geçtiğimiz yıl Tokat Belediyesi olarak 4 mahalle semt spor kompleksi daha yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Eyüp Eroğlu “Yaz aylarının başlamasıyla birlikte bu çalışmamızın iki tanesinin imalatına hemen başladık. Bir tanesi şu anda içerisinde bulunduğumuz Kaşıkçıbağları Mahallemizde bulunan 3500 metrekarelik alanda içersinde halı sahası olan voleybol ve basketbol sahaları bulunan, evlatlarımız için çocuk oyun gruplarının ve spor aletlerinin olduğu içerisinde yeşil alanların olduğu çalışmamıza başladık. Çalışmamızın ilk parçası olan halı sahayı tamamladık. Basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları ve spor aletlerinin alana montajı ve peyzaj çalışmalarımızı iki ay içerisinde tamamlayarak mahalle halkımızın ve bütün hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Konuşmasında sağladıkları katkılar için Gençlik Spor Bakanlığına teşekkür eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Belediye çalışanlarımız bu alanın bir an önce hizmete girmesi için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Burası tamamlandığında mahalle halkımızın yeşil alanları ve oturma gruplarında vakit geçirebileceği, spor yapabileceği bir alan olacak” dedi.

Güneşli Mahallesi’nde de çalışmaların devam ettiğini, yaz döneminde çalışmaları tamamlayarak Tokat’taki mahalle semt spor alanlarının sayısını 2022 yılı içersinde altıya çıkaracaklarını dile getiren Başkan Eroğlu sözlerini “ Bizler Tokat insanının, gençlerimizin, çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Şunu iyi biliyoruz ki sosyal alanlarla ihtiyaçları karşılanmış şehirler mutlu insanların yaşadığı şehirler olur. Bu yönde Aziz Tokatlı hemşerilerimiz için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.