Dur durak bilmeden 28 yıl boyunca Tokat Belediyesi'ne hizmet eden usta Cemil Erbek bugün emekliye ayrılırken Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu da veda programına katılıp kendisine teşekkürlerini sundu. 

Tokat Belediyesi'ne ait yeni şantiye binasında düzenlenen veda programında Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelen Eroğlu, veda öncesinde kısa bir konuşma yaparak; işçi ve memuru ayırmadan, tüm personellerin her daim hak ve hukukunu gözettiklerini bildirdi.

Belediyecilik fedakarlık isteyen bir meslek

Yaptığı kısa konuşmada belediyeciliğin fedakarlık istediğini belirten Eroğlu, Cemil Erbek'in bu fedakarlığı uzun yıllar gösterdiğini vurgulayarak, "Kendisi 28 yıl 3 aydır belediyemize emek vermiş, alın teri akıtmış güzel işlere imza atmış. Hakkımız helal olsun, kendisinden Allah razı olsun. Rabbim nice nice güzel günlerde bizi buluştursun." ifadelerini kullandı.

Halkımız için en iyisini yapmaya çalıştık

Belediye olarak hizmetin en iyisini vermek adına her daim ikili ilişkiler içinde olduklarını söyleyen Eroğlu, "Sorumluluğumuzun bilincinde olup, hem belediyemizi hem de personellerimizi dengede tutmak için ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim için çalışan personellerimiz her zaman üstündür." dedi.

'İNSANLARA HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUM'

Eroğlu'nun konuşmasının ardından büyük usta Cemil Erbek, "Bugün şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Her daim bizlerin yanında yer alarak en ufak sıkıntımızda dahi aradığımız zaman ne ihtiyacımız varsa anında gideren Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu’na, Müdürümüze ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diyerek 28 yılını noktaladı.