İzmir'de mucizevi bir şekilde enkazın altından 91 saat sonra canlı olarak çıkarılan 4 yaşındaki bebek Ayda Gezgin, tüm Türkiye'yi sevinç gözyaşlarına boğmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Twitter hesabından Ayda bebek için, "Geçmiş olsun yavrum." şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Başkan Erdoğan, Ayda'nın babası Uğur Gezgin'e telefondan ulaşarak enkaz altında hayatını kaybeden Ayda'nın annesi Fidan Gezgin için başsağlığı diledi.

Erdoğan: Hüngür hüngür ağladım

İzmir'deki 6.9'luk depremin ardından geçen 91 saatin sonunda arama-kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan 4 yaşındaki Ayda Gezgin'in herkese umut olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, Ayda'nın enkazdan çıkarıldığı esnada hüngür hüngür ağladığını belirtti. Baba Uğur Gezgin'in eşini kaybetmesi sebebiyle sabırlar dileyen Başkan Erdoğan, her daim duacı olduklarını vurgulayarak yaralılara da acil şifa diledi.

Sizi yalnız bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Minik Ayda'nın sağlık durumu hakkında babasından bilgi aldıktan sonra her türlü desteği vereceklerinin altını çizerek, "Siz yalnız bırakmayacağız." ifadelerini kullandı