MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP'li vekilin, Türk ordusu için 'satılmış' demesine çok sert bir tepki gösterdi. Bu durumun, hesabı sorulması gereken şerefsizlik, kepazelik olduğunu açıklayan Bahçeli, CHP'ye oy veren vatandaşların pişmanlık içinde olduğunu söyledi.

ÜLKEYE KARA ÇALMAK KİMSEYİ ŞEREFLİ YAPMAZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'li vekilin, Türk ordusuna 'satılmış' diyerek hakaret etmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Tarih boyunca biriken dev hazineler ve muzaffer geçmiş, aydın geçen zavallılar tarafından izlenmeye çalışılmıştır. Yabancı ülkelerin başkentlerine şirinlik yapan, yeri geldiğinde kendi ülkesini kötülemekten geri kalmayanlar ancak dönektir. Kendi ülkesine kara çalmak hiçbir fikir adamını ve siyasetçiyi şerefli bir adam yapmaz. Gerçekte ne şekilde ifade ediliyor olursa olsun, milletini ve devletini küçük gören kişilerden namuslu bir siyaset adamı şu ana kadar çıkmadı.

BU TAMAMEN ŞEREFSİZLİKTİR, KEPAZELİKTİR

İşte bu CHP'nin yönetim kadrosunu tanımlamaktadır. CHP, Türkiye'yi cephe alan bir siyaset deposundan başka bir şey değildir. Bizim CHP ile olan problemimiz, CHP'nin Türkiye ile olan probleminden kaynaklanmaktadır. Geçtiğimiz hafta öğretmenleri aşağılayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hangi yönü demokrat? CHP'nin kumaşını çoktan kesmişler, tarlasını sürmüşlerdir. CHP'ye oy veren vatandaşlar bütünüyle hayal kırıklığı içerisindedir. CHP'li bir milletvekilinin de Türk ordusuna 'satılmış' demesi kepazeliktir, şerefsizliktir. Orduya 'satılmış' diyerek hakaret etmek, bedelsiz olarak satılmışlığın aleni bir beyanıdır.