Kadrosunda Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker ve Levent Can gibi güçlü isimleri barındıran Show TV'nin sevilen dizilerinden Arıza, 8. bölümüyle ekranlara geldi. Diziseverlerin yoğun bir ilgiyle takip ettiği Arıza dizisinin son bölümünde de heyecan doruktaydı.

Yoğun ilgiyle takip edilen Arıza dizisinin son bölüm detayları da araştırılıyor. Peki Arıza 8. bölümde neler yaşandı? Arıza 8. bölüm nasıl izlenir? Haberimizde Arıza 8. bölüm özetini bulabilir, Arıza 8. bölüm tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Arıza 8. bölüm özeti

Moloz yığınlarının altında kalan Ali Rıza'nın yarıdmına Hasan ve Ferit yetişir. İkili, Ali Rıza'yı moloz yığınlarının arasından kurtarır. Kendine gelen Ali Rıza'nın aklında yalnızca Burak'ı öldürmek vardır fakat Haşmet bu isteğe müsaade etmez. Haşmet, Burak'tan daha büyük dertleri olduğunu söyler. 

Halide, hayalini kurduğu yurt dışı doktorluk kariyerinin ilk adımını atar ve başvurduğu uluslararası bir yardım kuruluşundan onay alır. Kuruluş, Halide'yi kabul etmiştir. Haşmet, konsorsiyumdaki herkesin ailesini ve kendi kızını korumak için çok zor bir görevi sırtlar. 

Haşmet, Ali Rıza'yı; dediği her şeyi yapmakla görevlendirmiştir. Ali Rıza bu görevde Haşmet ne derse onu yapmak zorundadır. Görevin peşinden giden Haşmet ve Ali Rıza, onları bekleyen karşılıklı bir sürprizle karşılaşır.

Arıza 8. bölüm izle tek parça