Show TV'nin sevilen dizisi Arıza, geçtiğimiz gün 7. bölümüyle diziseverlerin karşısına çıktı. Her daim aksiyon dolu sahnelerle beğeni kazanan Arıza dizisinin yeni bölüm detayları da araştırılıyor. Dizisieverler, "Arıza 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arıza 8. bölüm tek parça izle" gibi kavramları araştırıyor. Haberimizde Arıza 7. bölüm özetini bulabilir ve Arıza 7. bölümü tek parça halinde izleyebilirsiniz.

ARIZA 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Rıza ve Haşmet, Salman'ın karşısında zor durumda kalmıştır ancak Burak'ın hamlesi herkesi şaşırtır. Ali Rıza, Burak'ın gerçekleşmeyen sevkiyattan sorumlu olduğunu düşünmektedir. Burak'ın depodan nasıl silah çaldığını öğrenmeye çalışan Ali Rıza, bu işin peşine düşer. Burak ise konsorsiyum toplantısında büyük vaatlerde bulunarak büyük diikat çekmiştir. Bu vesileyle konsorsiyumda koltuk sahibi olma ihtimalini de kendi kendine üretmiştir. Ali Rıza sonunda Burak'ın çaldığı silahları bulmuştur ancak Burak da peşine düşen Ali Rıza'ya bir sürpriz hazırlamıştır, ki bu sürpriz oldukça acımasızdır.

ARIZA 7. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Arıza son bölümü haberimizden tek parça olarak izleyebilirsiniz.

ARIZA 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arıza yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Arıza 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanınca haberimizden izleyebilirsiniz.