Başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Arıza adlı dizi her Pazar günü saat 20.00'da ekranlara geliyor. Geçtiğimiz gün 6. bölümüyle seyircinin karşısına çıkan dizinin fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da ayrı bir merak konusu oldu. Heyecanın hiç bitmediği dizinin yeni bölüm detayları araştırılmaya başladı. Haberimizde Arıza dizisine ilişkin en güncel detayları bulabilirsiniz.

ARIZA 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arıza dizisi geçtiğimiz gün 6. bölümüyle ekranlara geldi. Seyirciler ise dizinin hemen ardından fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Arıza 7. bölüm fragmanı resmi Youtube kanalında henüz yayınlanmadı. 

ARIZA 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halide'nin anlattıklarının ardından aile fertleri, Ali Rıza'nın bir cevap vermesini beklese de Ali Rıza gerçekleri söyleyemez ve ne yaptıysa Nihan'ın intikamı için olduğunu söyler. Rukiye ise duyduklarının ardından Ali Rıza'yı kapı dışarı eder ve eski haline dönene kadar gelmemesini söyler. Halide, geçmişte yaşananları anlatabilecek biri olan Behçet adlı adamı aramaya başlar. Galip, konsorsiyumda Ali Rıza'ya ne ceza vereceğini düşürken Burak'ın yaptıkları da ortaya çıkar. Galip, Ali Rıza ve Burak'ı ancak birlikte çalışırlarsa affedeceğini söyler. Ali Rıza ve Burak'ın yeni görevi, derhal Salman'ın sevkiyat işini halletmektir. Ancak sevkiyat gününde Haşmet ve Ali Rıza, Burak'ın sürpriziyle karşılaşır.

ARIZA 6. BÖLÜM FULL İZLE

Arıza 6. bölümü tek parça olarak haberimizden izleyebilirsiniz...