Muhabirlikten gelerek şöhret basamaklarını teker teker tırmanan daha sonrasında yaptığı projelerle adını tüm Türkiye'ye duyuran ve televizyon kanalı sahibi olan Acun Ilıcalı, son olarak İngiliz takımı Hull City'i satın almıştı. 

Survivor yarışması için kış boyunca Dominik-İstanbul arası mekik dokuyan TV8’in patronu, son olarak İngiltere’nin Hull City takımını alarak yoğun programına bir de kulüp patronluğu eklemişti.

Muhabir olarak başladığı kariyerini, kanal sahibi ve İngiliz takımı Hull City'nin sahibi olarak ilerleten Acun Ilıcalı, lüks zevkleriyle de gündeme geliyor.

Acun Ilıcalı'nın yeni oynuncağı geçtiğimiz aylarda suya indirilmişti. 8 Haziran’da Tuzla Tersanesi’nde suya indirilen tekne, Mengi Yay’ın ‘Virtus 47 Hull’ serisinden ve tamamen çelik ve alüminyumdan üretilmesiyle dikkat çekmişti.

Mengi Yay Yachts’ın 3 yılda yaptığı 50 metrelik motor yat, Ilıcalı’nın kızlarının baş harfleriyle oluşturulan ‘BALMY’ adını taşıyor.

Araba ve sürat motorlarına ilgi duyan Acun Ilıcalı, koleksiyonuna 20 milyon dolar değerinde yeni bir yat ekledi. Ünlü medya patronu yeni oyuncağını kapılarını ilk kez bir Youtube kanalına açtı. Ilıcalı'nın yatının tanıtımı yapıldığı yayında, denizde vakit geçirmeyi çok sevdiğini söyledi. Ayrıca Türkiye'de 3, Donamik'te 2, Miami'de ise 3 yatının olduğunu belirtti.

Acun Ilıcalı'nın milyon dolarlık yeni oyuncağı 'vay anam vay' dedirtirken fiyatı ile dudak uçuklatmıştı. Piyasa Değeri: 20.000.000 dolar olan yatın TL değeri ise 371.768.000,00. Adı 'Balmy' olan yat, 6 kompartmana sahip. 47.2 metre uzunluğunda ve içerisinde adeta yok yok. İşte Acun Ilıcalı'nın dikkat çeken yatının içerisinde bulunanlar ve özellikleri...

Bir master süit ve dört ilave kabin arasında on kişiye kadar kalınabilir. Bu arada, mürettebat odaları da sekiz personel kapasiteli.

Yat, güvertede bir oturma ve güneşlenme alanı da dahil olmak üzere geniş güverte alanlarına sahip.

Süper yat güneşlenme güvertesi, spa havuzu ve arka kıç şezlonglar için bir alan, korunaklı kokpit, muhteşem deniz manzarası için kıç tarafına bakan bir oturma alanı içerir.