YAŞAM
26 Ocak 2021, Salı, 20:51

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir tekstil mağazasında işyeri sahibi anne ve oğlu yemek yaptığı sırada düdüklü tencerenin bir anda patlaması sonucunda yangın çıktı. Çıkan yangında anne ağır yaralanırken, 41 yaşındaki engelli oğlu patlamada hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kuşadası'na bağlı Karaova Mahallesi Orhangazi Caddesi Mustafa Birden Sokak üzerinde salgın önlemleri dolayısıyla kapalı olan bir tekstil mağazasında işyeri sahibi anne Aysel Altunbaca ile engelli oğlu 41 yaşındaki Mesut Altunbaca birlikte yemek yaparken, sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı düdüklü tencere patladı.

Düdüklü tencerenin patlaması sonucu çıkan yangın da alevler tüm mağazayı kaplarken, anne Aysel Altınbacak ağır patlama sonrası yaralandı. Oğlu Mesut Altunbaca ise engelli olduğu için yangından kaçamayarak çıkan yangında yanarak can verdi.

Yangının sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı anne Aysel Altunbaca burada sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.