GÜNDEM
18 Ağustos 2022, Perşembe, 18:43

CHP'nin yeni üye törenlerindeki tiyatrosu ifşa oldu. Ankara'da yeni üye töreninde kürsüye çıkarılan ve yeni üye olduğu iddia edilen kadının "Başkanım size ve saygıdeğer ekibinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı esnada CHP'lilerin kadına verdiği direktifler mikrofonlardan duyuldu. Direktifler sonrası kadın, "Tamam söylüyorum zaten" ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni üye törenlerinde yaşanan tiyatro bu kez de Ankara'da yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da düzenlenen Üye Katılım Töreni'ne katıldı. Törende yeni üye olduğu iddia edilen bir kadının yaptığı konuşma sırasında CHP'liler tarafından direktif aldığı ortaya çıktı.

CHP'NİN KÜRSÜ TİYATROSU İFŞA OLDU

Konuşma yapan sözde yeni üyenin: "Başkanım size ve saygıdeğer ekibinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandığı esnada CHP'lilerden kadının söylemesi için verilen, "Ben ücretini alamıyorum de. Suriyeliler benim yanımda ilacı var benim yok de" direktifleri mikrofona yansıdı.

Direktifler sonrası kadın, "Tamam söylüyorum zaten" dedikten sonra sözlerini şöyle bitirdi:

"Başkanım sizi çok seviyorum sizinle yürümek istiyorum. Sizin yanınızda son nefesime kadar olmak isiyorum"

"BENİ KANDIRDILAR, VAAT VERİP KÜRSÜYE ÇIKARDILAR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ sosyal medya hesapından yaptığı paylaşımda: "Y-CHP "paralel" evreninde bugün: "Son nefese kadar Kılıçdaroğlu'nun yanında olmayı istemek." İki hafta sonra ise kürsüdeki hanımefendinin vereceği demeci hepimiz biliyoruz.

"Beni kandırdılar, vaat verip kürsüye çıkardılar" ifadelerine yer verdi.