Sektörün sevilen ve tecrübeli ismi Atilla Benli, yeniden Zurich ailesine katılıyor. Atilla Benli, 1 Nisan 2024 itibarıyla Zurich Yaşam Genel Müdürü ve Zurich Sigorta Genel Müdür Başyardımcısı sorumluluklarını üstlenecek. 

Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu, teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın öncülüğünü yapan Zurich Sigorta Grubu, Mapfre Türkiye’nin hayat operasyonlarını satın almasının ardından hayat ve bireysel emeklilik branşlarındaki büyüme stratejisi doğrultusunda liderlik ekibini güçlendiriyor.

“Daha iyi ve güçlü bir isim düşünemezdik”

Zurich Sigorta Grubu Türkiye CEO’su Yılmaz Yıldız, Benli’nin Zurich’e yeniden katılmasına ilişkin şu sözleri kaydetti: “Atilla ile uzun yıllar bir arada farklı şirketlerde sayısız başarıya imza attık. Kendisiyle yeniden birlikte çalışacak olmaktan son derece memnunum. Elementer sigortacılık, hayat ve bireysel emeklilik sektörlerinde sahip olduğu engin birikimiyle, Grubumuzun hayat sigortacılığı ve bireysel emeklilik alanındaki büyüme planlarına liderlik etmek için daha iyi ve güçlü bir isim düşünemezdik.”

“Beş yıllık aranın ardından, yeni hedeflerle yola çıkıyoruz” 

Atilla Benli ise yeni görevleriyle ilgili, “Beş yıllık bir aranın ardından, yepyeni hedef ve sorumluluklarla Zurich ailesine dönüyor olmaktan heyecan duyuyorum. Birlikte daha önce çalışma tecrübesi edindiğim bu deneyimli ekiple yeniden yola çıkıyor olmak mutluluk verici” dedi.

Atilla Benli, SEDDK onayını takiben Zurich Yaşam Genel Müdürü ve Zurich Sigorta Genel Müdür Baş Yardımcısı olarak görev alacak.