Beşiktaş Kulübü'ne ait resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, kulüpteki rutin koronavirüs testleri neticesinde, futbolculardan birinde koronavirüs bulgusuna rastlandığı ifade edildi. Futbolcunun tedavi, izolasyon ve takip süreçleri ile ilgili protokoller doğrultusunda gerekenin yapıldığı beyan edildi.

BİR FUTBOLCUNUN KORONAVİRÜS TESTİ POZİTİF

Kulüpten yapılan açıklamada Beşiktaş'ın, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda 2 gün sonra (17 Aralık 2020 Perşembe) Tarsus İdman Yurdu'na karşı Vodafone Park'ta oynayacağı maçtan önce rutin koronavirüs testlerinin yapıldığı, tüm futbolcuların ve teknik heyetin bu doğrultuda teste tabi tutulduğu, PCR testi sonuçlarında bir futbolcunun koronavirüse yakalandığının tespit edildiği belirtildi. Oyuncunun tedavi ve izolasyon süreci ile ilgili gerekenlerin yapıldığı söylendi.

TARSUS İDMAN YURDU'NA KARŞI BİR FUTBOLCU EKSİK

Beşiktaş, önümüzdeki günlerde Tarsus İdman Yurdu'na karşı oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı esnada oyuncularından bir tanesinin koronavirüs testinin pozitif çıkması ile büyük şok yaşadı. Koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu, kritik Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında görev alamayak.