Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Esenler'deki bir markette 11 yaşındaki zihinsel engelli bir kız çocuğunun, A.Ö. adlı bir sapık tarafından taciz edildiği görülmüş, kullanıcılardan konuyla ilgili çok yoğun tepki gelmesi üzerine emniyet güçleri harekete geçerek adamı kaçmaya çalıştığı esnada yakalayarak gözaltına almıştı. Şüpheli şahsın bugün tutuklandığı öğrenildi.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN OTOGARDA YAKALANDI

Esenler'deki bir marketteki güvenlik kameralarına yansıyan iğrenç görüntülerde, şüpheli şahsın, engelli kızın arasına geçerek tacizde bulunduğu açık bir şekilde görüldü. Bunun üzerine ekipler harekete geçerek şahsı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kaçmaya çalışırken yakaladı.

'NASIL VE NEDEN YAPTIĞIMI BİLMİYORUM'

Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sona ermesinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildiği, burada mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Savcılıkta ifade veren şüpheli A.Ö., söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını, tacizi nasıl ve neden yaptığını bilmediğini ve yaptıklarından ötürü çok pişman olduğunu iddia etti.

SUÇUNU KABUL ETTİ, SERBEST KALMAYI TALEP ETTİ

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde de ifade veren A.Ö., gösterilen görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu ve bir anlık şeytana uyarak küçük kızı taciz ettiğini söyledi. Çok pişman olduğunu söyleyen sapık, serbest kalmak istediğini belirtti.