Yazar Zeynep Çiftçi öncülüğünde doğan bu sanat eseri, dijital platformda sanatseverlere ilham dolu bir serüven vaat ediyor.

Tulip Karamanbey'in "Bir Soyadı Meselesi", Yasemin Demirel'in "Abelard ve Heloise", İlker Taşçıoğlu'nun "Eski Anadolu Tarihine Yolculuk" ve Uğur Ün'ün "Doksanlı Yıllar" başlıklı etkileyici yazılarıyla Zeplin Art dergisi, adeta sanatın meltemlerini estiriyor.

Sanatın dijital dünyadaki yıldızı olmaya aday bu dergi, herkese açık bir sanat kaynağı olarak yükseliyor. Zeplin Art, sanatseverlerin parmaklarının ucunda bir hazineyi sunarak, sanatın dokusunu dijital sayfalarına taşıyor.

2024'ün başında doğan bu sanat eseri, Ocak, Şubat ve Mart aylarında sanatseverlerle buluştu ve Nisan sayısıyla da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Nisan sayısında, sanat, sinema ve günlük yaşamın sıradışı hikayelerine dair büyüleyici yazılar okuyucularını bekliyor.

Yeşilçam'ın çınarı yönetmenlerinden Hasan Karcı'nın kendi kaleminden yazılar, Günışığı Gazetesi köşe yazarımız Fatma (Ece) Gödeoğlu, ressam Zeliha Demirel ve öykü dünyasında adından sıkça söz ettirecek olan Selcan Ay gibi isimlerin katkılarıyla dergi, sanatseverlere nostaljik ve gelişen sanatsal yeniliklere yönelik sanat yolculuğu yaşatmayı amaçlıyor.

Zeplin Art, sanat tutkunları için dijital dünyada bir buluşma noktası olmaya aday. Sanatın büyülü dünyasına yolculuk yapmak isteyenler için Zeplin Art, Nisan sayısında kapılarını sanatın büyülü dünyasına yeniden aralıyor.