Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği – AFİDER’in organizasyonunda gerçekleşen galaya Ankara bürokrasi, iş, cemiyet ve medyasından özel konuklar katıldı.

Geçtiğimiz hafta Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli İstanbul galasının ardından dün akşam Ankara seyircisi ile buluşan filmin oyuncuları Kubilay Aka, Yılmaz Bayraktar, Gülper Özdemir büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı!

Ankara Paribu Cineverse Armada’da gerçekleştirilen galaya Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Simla Türker Bayazıt, Fethi Pekin, AFİDER Başkanı Coşkun Samancı,  katıldığı seyircili özel izlemeye Ankara’daki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.

GALA ÖNCESİ ANITKABİR’DE ATAMIZI ZİYARET ETTİLER

Ankara’ya gelen oyuncular Kubilay Aka, Yılmaz Bayraktar ve Gülper Özdemir gala öncesi Anıtkabir’de Atamızı ziyaret ederek mozolesine çiçek bıraktılar. Ankara basınıyla da buluşan oyuncular Armada’yı dolduran sevenleri tarafından yoğun ilgiliyle karşılaştı. Ardından filmi seyircileri ile beraber izleyen oyuncular filmin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı ve salonda duygu dolu anlar yaşandı.

16 Şubat’ta vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.