Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılının son Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Başkan Erdoğan, alınan önemli kararları ve yapılan değerlendirmeleri halkı ile paylaştı. Erdoğan, milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren uzaktan eğitim konusuna da değindi.

Başkan Erdoğan, geçtiğimiz gün gerçekleşen Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantı neredeyse 3 saat sürdü. Toplantı sonrası Millete Sesleniş konuşması yapan Erdoğan, yüz yüze eğitim süreci ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİ UZATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında herhangi bir ek önlem alınmayacağının altını çizdikten sonra tüm vatandaşları, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgını kapsamında alınan kurallara uyum göstermeye davet etti. Başkan Erdoğan, vaka sayısındaki düzenli düşüşü gözlediklerini, buna uygun olarak kısıtlama tedbirlerini de dikkatli bir şekilde gözden geçirdiklerini belirterek uzaktan eğitim sürecinin uzatıldığını açıkladı.

YÜZ YÜZE EĞİTİM ARASI 15 ŞUBAT 2021'E KADAR UZATILDI

Başkan Erdoğan, vatandaşlara tamam' diye ifade ettikleri temizlik, mesafe ve maske kurallarını sıkı bir şekilde uygulamaları gerektiğini belirterek, bu husustaki gelişmelerin ümitvar olduğunu gördüklerini söyledi. Erdoğan, yüz yüze eğitime verilen aranın 15 Şubat 2021'e kadar uzatıldığını ifade etti.