Rusya'da akıllara ziyan bir cinayet işlendi. Youtuber olduğu ve canlı yayın yaptığı bilinen Stas Reeflay adlı şahıs, bir izleyicisinden 1.000 dolarlık teklif alınca hamile kız arkadaşını yalnızca iç çamaşırlarıyla balkona kilitledi.

Moskova'nın dondurucu soğuğunda kalan kadın, hipotermi geçirerek yaşamını yitirdi. Kadının ölüm anı, direkt olarak cani Youtuber'ın canlı yayınına yansıdı.

1000 DOLAR KARŞILIĞINDA CİNAYET İŞLEDİ

YouTube ve diğer platformlar üzerinden canlı yayın yaparak para kazanma çabası içinde olan Stas Reeflay adlı bir Rus şahıs, canlı yayındaki izleyicilerinin 'tavsiyesiyle' kız arkadaşını yalnızca iç çamaşırları ile balkona kilitledi. İzleyicilerden biri, adama bunu yapması karşılığında 1.000 dolar ödeyeceğini söyledi. Bunun üzerine cani bir şekilde kız arkadaşını kilitleyen şahıs, 1.000 doları kazanırken daha doğmamış bebeğiyle kız arkadaşını kaybetti.

CİNAYET ESNASINDA CANLI YAYINA DEVAM ETTİ

Tüm bunlar yaşanırken Reeflay'ın fazla sakin olması dikkat çekti. Valentina Grigoryeva adlı 28 yaşındaki hamile kadın, üzerinde yalnızca iç çamaşırlarıyla balkonda dururken Reeflay canlı yayın yapmaya devam etti. Bir süre geçince kız arkadaşını baygın halde bulan Youtuber, kadını özensiz bir şekilde taşıyarak koltuğa yatırdı. Kadın öldüğü esnada da hiçbir şey olmamış gibi davranmayı sürdürdü.

KADINI CANLI YAYINDA GÖSTERDİ

Youtuber, kadını canlı yayında gözükecek şekilde koltukta yatırdı. Ardından kadının ısınabilmesi için üzerini battaniyeyle örttü. Yayına bir süre daha devam eden Reeflay adlı şahıs, kadının durumunun iyi olmadığını fark ettikten sonra durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bu süre zarfında da hiçbir şey yapmadı.

Kadının nabzının durduğunu takipçilerine anlattı

Reeflay, kadının nabzı olmadığını tespit ettikten sonra bunu yayındaki izleyicileriyle paylaştı. Canlı yayın, sağlık ekipleri geldiği zaman bile devam ediyordu. Adli tıp uzmanlarından gelen açıklamaya göre, kadın hipotermi sebebiyle can verdi.

Hipotermi nedir?

Bir insanın vücut sıcaklığının 35 santigrat derecenin altına düşmesidir.

Stas Reeflay adlı şahsa cinayet soruşturması

Olayın ardından Stas Reeflay, polisler tarafından gözaltına alındı. Youtuber hakkında cinayet suçlamasından ötürü soruşturma açıldığı öğrenildi.