Elli yıllık kariyerinde sayısız unutulmaz esere imza atan Karcı, sinemaseverleri heyecanlandıran son projesi “Düşmanım Mutluluk” filmi ile gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında çekimlerini tamamlanan film, Karcı’nın uzun soluklu kariyerinin muhteşem bir finalini de temsil ediyor. Usta yönetmenin bu son projesi, hayranlarını büyük bir merak içinde de bekletiyor. Sinema dünyasında derin izler bırakan Karcı sanatseverlerin ve magazin dünyasının radarında kesinlikle yer alacak.

Yeşilçam’ın Işıltılı Dünyasından Unutulmaz Bir Geceye Hazır mısınız?

Yeşilçam’ın çınar yönetmenlerinden Hasan Karcı’nın imzasını taşıyan “Düşmanım Mutluluk” adlı yeni filmi, büyüleyici bir galayla davetlilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sanat ve sinema dünyasının buluştuğu bu özel gece 7 Mart Saat 19.30’da Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin Abidin Dino Sahnesi adeta sanat arenasına dönüşecek.

Görüntü yönetmenliğini Gürcan Küçüker’in üstlendiği “Düşmanım Mutluluk” filminin başrollerinde usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Ali Yaylı ve öykücülüğüyle de adından gelecekte sıkça söz ettirecek olan Selcan Ay aralarında paylaştı.

Galaya Katılacak İsimler İçin Nefesler Tutuldu

Galanın konuk listesi sinemanın ünlü simalarından oluşuyor. Galanın konuk listesi sinema dünyasını bir araya getiriyor. Türk sinemasının unutulmaz isimleriyle dolu listede: Bülent Bilgiç, Aynur Aydan, Pervin Tekgül, Sinan Bengier, Şehnaz Dilan, Yusuf Ekşi, Adnan Kürkçü, Ali Tutal, Mehmet Bulduk, Tevfik Yapıcı ve Gül Arslan gibi efsanevi oyuncular var.  Ayrıca, sinema dünyasının deneyimli yönetmenlerinden Yüksel Torun, Naci Çelik, Kazım Öz ve görüntü yönetmeni Erol Civan da galaya katılım gösterecek önemli ünlü isimler arasında yer alıyor. Türk sinemasının geleceğini şekillendiren kadın yönetmenlerden Derya Şenbacak da, etkinliğin renkli simalarından biri olacak. Ayrıca, ressam Zeliha Demirel’in katılım göstermesi sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat. İş ve medya dünyasında adından sıkça söz ettiren Fd Medya Yönetim Kurulu ve Cine5Tv Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Demirkol olacak.  Yeşilçam’ın önemli filmlerine imza atan Işık Yönetmenleri Metin Devrim ve Turgut Köse de galaya katılacak isimler arasında.