Futbol camiasının en önemli isimlerinden Yılmaz Vural'ın sağlık durumu merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez Koronavirüse (Kovid-19) yakalanan teknik adam Yılmaz Vural'ın son durumu, Vural'ın doktoru tarafından açıklandı.

Geçtiğimiz Haziran ayında Koronavirüse yakalanan Yılmaz Vural, yakın zamanda tekrar Covid-19 olmuş, bu kez yoğun bakım servisine kaldırılmıştı.

YILMAZ VURAL'IN SON DURUMU İYİ Mİ?

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Vural'ın durumunun iyiye gittiğini belirtti. Hastaneye yattığı ikinci günden sonra kendisinin solunum sorunundan ötürü entübe edildiğini anımsatan Çuhadaroğlu, "Bu süreç olumlu yönde gitti. İki gün önce Vural'ı solunum cihazından ayırmıştık. Bu iki günlük süre zarfında durumu takip ettik, her şey yolundaydı. Parametreler olumlu yönde ilerlerdi. Şu sıralarda da Yılmaz Vurak için normal servis odasını hazırlıyor. Belki geçişi bile yapılmıştır. Yulmaz Vural'ın şu anki durumu iyi. Herkese teşekkür ettiğini söyledi." dedi.

HASTANEDEN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Covid-19'a ikinci kez yakalanan deneyimli çalıştırıcının hastaneden ne zaman taburcu olacağına ilişkin konuşan Çuhadaroğlu, "Takvim vermek oldukça zor." ifadelerini kullandı. Vural'ın hastaneden ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

KENDİSİNE GÖSTERİLEN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Vural'ın eşi Seda Vural, kendisine olan ilgiden bahsettiği zaman Yılmaz Vural'ın duygusallaştığını ifade etti. Vural'ın zaten duygusal bir insan olduğunu belirten eşi, "Sağlığı yerinde. Herkese de teşekkür etti. Yılmaz ailenin çok önemli olduğunu hatırlatıp herkesin ailesine dört elle sarılması gerektiğini de söyledi." ifadelerini kullandı.