Yaz transfer döneminde, sportif direktör görevine başlayan Emre Belözoğlu'nun katkılarıyla tam 11 isimle birden anlaşmaya vararak dönemin şampiyonu olarak kabul edilen Fenerbahçe, sadece Vedat Muriqi'nin yürüttüğü hücum hattına takviye bir isim almak istiyor.

Sarı-lacivertli ekipte kanat mevkiisi için tercih edilen isim, Erol Bulut'un favorisi, yıldız oyuncu Samuel Kalu oldu. Fenerbahçe, Nijeryalı yıldız Samuel Kalu için Fransız kulübüne kiralama teklifinde bulunmuş, yıllk kazancı brüt 1.5 milyon euro olan oyuncunun maaşının tamamını ödemeyi teklif etmişti.

BENİM İÇİN ÇOK İYİ BİR SEÇENEK

Alenen Fenerbahçe'ye gelmek istediğini belirten Samuel Kalu, Bordeaux yöneticileriyle bir araya gelerek, "Fenerbahçe beni kiralamak istiyor. Bu transfere izin verin. Bu benim için çok iyi bir seçenek. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum." dedi.

YANIT BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin kiralama teklifinde satın alma opsiyonu da bulunan anlaşmada son noktayı Bordeaux koyacak. İşler yolunda gittiği takdirde Kalu'nun da takıma katılmasıyla Fenerbahçe hücum hattında ciddi bir güce ulaşacak.