Bursa merkez Osmangazi ilçesi, Başaran Mahallesi'ne bağlı 5. Güzel Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelen olay saat gece 12 sularında yaşandı. Çalıştığı işten eve dönen 46 yaşındaki Nazım T., 2 yıllık dini nikahlı eşi 23 yaşındaki Merve A. ile birlikte sofraya oturdu.

Sofrada Nazım T. yemeğin tuzunu az bulduğunu söyleyerek eşini uyarınca ikili arasında bir tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Nazım T., eşinin üzerine yürümeye başladı.

Merve A. ise bunun üzerine mutfaktan bir meyve bıçağı alarak eşini göğsünden yaraladı. Adam kanlar içinde yere yığıldı. Bu esnada eşi durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SORANLARA "SEN SOR DİYE BIÇAKLADIM" DEDİ

Nazım T.'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra yaralı adam Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Adam, eşinin kendisini bıçakladığını söylerken Merve A. da suçunu kabul etti. Nazım T.'nin son durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Öte yandan Merve A., kendisine "Kocanızı niçin bıçakladınız?" şeklinde soru soran basın mensuplarına, "Sen sor diye bıçakladım." cevabını verdi.

1 çocuk annesi kadının emniyetteki işlemleri devam ediyor.