CHP'li belediye başkanlarından sadece Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın, Kılıçdaroğlu'nu açık bir şekilde desteklediğini ifade eden Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da bir otelde yakın çalışma arkadaşlarıyla değerlendirmeler halinde olduğunu açıkladı.

Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adaylığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili net tavır alan iki CHP'li belediye başkanının olduğunu ifade eden Yarkadaş, bunların Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olduğunu açıkladı.

Yarkadaş, "Önümüzdeki günlerde CHP'li belediye başkanlarının adaylıklarına ilişkin tartışmalara son noktayı koyacağı bilgisini aldım. Bu konuda kesin ve net bir açıklamanın yapılacağı, bir daha da bu konunun tartışılmayacağını öğrendim. Buna rağmen Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da bir otelde yakın çalışma arkadaşlarıyla değerlendirmeler halinde olduğunu söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.