20 yaşındaki Mehmet Coşkun Kızıklı Gaziantep'teki 5. kattaki evinden yarı çıplak bir şekilde park halindeki bir aracın üstüne düşmüştü. Gencin annesi Hatice Çimen, oğlunun önce başının döndüğü için dengesini kaybederek düştüğünü sandığını, ancak sonradan bunun bir darp olayı olduğunu anladığını öne sürdü. Hatice Çimen, oğlunun kuzenleri tarafından dövüldüğünü, ardından balkondan atıldığını söyledi.

KUZENLERİ TARAFINDAN DÖVÜLDÜ İDDİASI

Hatice Çimen, daha önceden oğlunun tehdit edildiğini söyleyerek ölen eşinin yeğenleri tarafından dövüldüğünü iddia etti. Hala çocukları olarak betimlediği İ.K. ve Ö.K.'nin eve geldiğini, "Mehmet evde mi?" diye sorduklarını söyledi. Çimen, neden oğlunu aradıklarını sorduğunda ise, "Mehmet ablasıyla eniştesini tehdit ediyormuş öldürecekmiş." cevabını aldığını söyledi. O sırada Mehmet'in eve geldiğini iddia eden Hatice Çimen, "Sen nasıl ablanı tehdit edersin?" diyerek oğluna vurduklarını, ancak oğlunun bu iddiaları reddettiğini söyledi. Ardından saat 5'e kadar sakin bir şekilde konuştuklarını söyledi. 

Sonra çocukların Mehmet'i dışarıda konuşmak üzere götürdüklerini söyleyen Hatice Çimen, işe gitmek üzere evden çıkıp otobüse bindiğini belirtti. İşteyken telefon geldiğini ve komşusunun Mehmet'in kriz geçirdiğini söylediğini belirten Hatice Çimen, "Ben inanmadım bana doğruyu söyle dedim sonra bana 'Mehmet balkondan düştü' dedi o an fenalaştım kendime gelince taksi tutup hastaneye gittim." dedi.

Gencin hayati tehlikesi devam ediyor

Hatice Çimen, bir arkadaşı tarafından arandığını belirterek arayan şahsın,"Abla Mehmet bana söylemişti bunlar sıkıştırıyorlarmış, Mehmet sen göreceksin." ifadelerini kullandığını belirtti. Şahısların gözaltına alındığı, savcılığın darp raporu beklediğini söyledi. Öte yandan gencin hayati tehlikesinin de sürdüğü öğrenildi.