Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un başrollerinde yer aldığı dizide ‘Leyla’ adında bir karaktere hayat veren Seda Bakan, oyunculuğuyla izleyiciden övgü dolu yorumlar aldı.

Şu sıralar hamile olan ve ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu, Aşure ayını değerlendirip aşure yaptı. Kaselerce aşure yapan güzel oyuncu yaptığı aşurelerle poz vermeyi de ihmal etmedi.

İnstagram hesabından yayınladığı fotoğraflara, “Çekmelere doyamadım” notunu düşen oyuncunun aşure kaseleri, lezzetli görüntüsüyle takipçilerinden de tam not aldı.”

2014 yılında Ali Erel ile dünya evine giren başarılı oyuncu Seda Bakan 2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı kucağına aldı. Sosyal medyada sık sık kızıyla beraber fotoğraflarını da paylaşan Seda Bakan çok yakında ikinci kez anne olacak.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun adı, temmuz ayında Netflix’de yayına giren Zeytin Ağacı adlı diziyle yeniden gündeme geldi. Seda Bakan, Zeytin Ağacı’ndaki başarılı oyunculuğuyla uluslararası sinema platformu IMDB’nin, ‘Starmetre’ adını verdiği performans sıralamasının zirvesine çıktı.

İkinci çocuğunun da kız olacağını açıklayan Seda Bakan, şu anda projelerden uzak anne olmak için gün sayıyor.