Google'ın yeni yapay zekası kendini geliştirmeye devam ediyor. Avrupa'daki iki temsilcimizin muhtemel rakipleri arasından seçim yapan yapay zeka, hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin rakiplerini belirledi.
 
GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Freiburg Marsilya Sparta Prag Sporting Toulouse Rennes AS Roma Qarabag
 
FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Ajax Real Betis Frankfurt Olympiakos Sturm Graz U.S. Gilloise Maccabi Haifa Servette Molde S.Bratislava Gent Dinamo Zagreb Bodo Glimt Ludogorets Ferencvaros Legia Varşova
 
 
Yapay zeka teknolojisi, Galatasaray'ın rakibini Roma olarak belirledi. Çekilebilecek en zor kurayı çeken yapay zeka, sarı-kırmızılı taraftarları üzdü.
 
"Tamamen tahmin üzerine konuşuyoruz, bu yüzden kesin olmayacak ama AS Roma ile Galatasaray'ın eşleşme olasılığı ilgi çekici olabilir. Hem tarihsel olarak büyük takımlar olmaları hem de potansiyel rekabet açısından dikkat çekici bir maç olabilir."
 
"Fenerbahçe'nin muhtemelen Olympiakos ile eşleşebileceği fikrini düşünüyorum. Bu eşleşme, iki tarihi kulübün karşı karşıya gelmesi ve heyecanlı bir rekabetin doğması açısından dikkat çekici olabilir. Bu iki takım arasındaki mücadele, hem taraftarlar için heyecan verici olabilir hem de futbol açısından ilginç bir çekişme sunabilir."