Meksika'nın Chihuahua kentinde meydana gelen olayda, çektikleri TikTok videosu için rehine rolünü oynayan genç bir kadın, video için kendisine eşlik edenlerden birinde bulunan gerçek silahın ateşlenmesiyle başından vurularak yaşamını yitirdi. Video çekmek için kızla bir araya gelen 10 kişi, kadın vurulduktan sonra donup kaldı. 

HENÜZ 20 YAŞINDAYDI

Adının Areline Martínez olduğu öğrenilen 20 yaşındaki genç kadın, TikTok için çektikleri videoda kaçırılan bir rehine kızı canlandırıyordu. 10 kişinin katıldığı çekimlerde gençlerin bir çiftlik evinde olduğu, genç kadının ise gözlerinin ve ellerinin bağlı olduğu görüldü. 

Genç kadının bir çocuğu var

Bir çocuk annesi olduğu tespit edilen kadın, rehine rolü yapan adamlardan birinin yanına oturuyor ve diğer adam şakacı bir şekilde ona saldırıyor. Diğer adam ise elindeki otomatik silahı sallarken görüntüye giriyor. Ardından başka bir adam, silahı rehinenin başının arkasına dayayarak ona diz çöktürüyor. Kısa süre sonra genç kadın başından vurularak ölüyor.

OLAY YERİNDE ANINDA ÖLDÜ

Kadının başına isabet eden kurşunla direkt olarak öldüğü anlaşıldı. Chihuahua savcısı César Augusto Peniche,"Eğer birilerinin cezai sorumluluğu varsa, cevap vermek zorundalar. Araştırılacak birkaç olay var; genç kadının talihsiz ölümü, silahın nerden ve nasıl geldiği." ifadelerini kullandı.

Martinez, Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlandı.