Bursa'nın Kestel ilçesinde elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz ile husumetli olduğu öğrenilen Yakup Akpınar, geçtiğimiz Perşembe günü Ağmaz'ın dükkanının önüne giderek beklemeye başladı. Bir sürenin ardından dükkanına gelen İsmail Ağmaz'a ruhsatsız silahıyla kurşun yağdıran Akpınar, aynı yerde iş yeri bulunan ve olayla ilgisi olmayan Meral Akçay'ı da silahla vurdu. 2 kişiyi yaralayarak olay yerinden uzaklaşarak kaçan Akpınar'ın saklandığı yer polis tarafından tespit edildi.

İntihar

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polisin yaptığı teknik ve fiziki takip sonunda Gürsu ilçesinde olduğu tespit edilen firari zanlının yakalanması için operasyon başlatıldı. Adnan Menderes caddesi üzerinde olduğu belirlenen Akpınar polisleri görünce kaçmaya kaçtı.

ANİDEN DURUP İNTİHAR ETTİ

Polislere yakalanmamak için bir müddet yaya olarak kaçmaya çalışan zanlı, gittiği sokakta aniden durdu. Belindeki ruhsatsız silahı çıkaran Yakup Akpınar, silahı kendisine doğru doğrulttu. Polis ekiplerinin ikna etmeye çalıştığı Akpınar birden tetiği çekerek kendini göğsünden vurdu.

Polisin yaptığı ikna çabalarına rağmen göğsüne doğrulttuğu silahı ateşleyen Akpınar, kanlar içerisinde yere yığıldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri İlk müdahalesini olay yerinde yaptığı Akpınar, ağır yaralı olarak Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.