Büyük zaferler, büyük mücadeleler ile kazanılır. Mücadele ederken İçerden ve dışardan sizleri yolunuzdan alıkoymaya çalışacaklar, her türlü baskıyı yapacak olanlar her zaman olacaktır.

Yeni Dünya düzeninde Emperyalist Güçlerin oyunları, Ülkelerin başına getirdikleri maşalar, sömürü sistemi vs vs...

Ortadoğuyu ve Asya ülkelerini yıllardır bu şekilde parçalayarak yönetenlere dur diyecek bir cengaver gerekliydi. Bu cengaver elbetteki yüzyıllardır bu coğrafyaya hüküm süren Osmanlı Torunlarından olacaktı. Osmanlının veliahtı Türkiye artık eski Türkiye değil... Dış güçlerin karşısında el pençe duran, kafasına vurunca elindeki ekmeğini veren değil, hesap soran, hakkı konuşan, hakkı savunan, Ümmeti yücelten ve onure eden bir Ülkedir Türkiye...
Kurulmuş bu tezgahları ters-düz eden, çakallar sürüsünü dalma dağın eden Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin başına geçtikten sonra hiçbirşey eskisi gibi olmadı, olmayacakta artık.

Yıllarca Siyonizme panzehir olan, düşünceleri ile öne çıkan rahmetli Sn. Necmettin ERBAKAN hocamızın elinde büyüyen cengaver Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın 5'ten büyük olduğunu, Akdenizde, Ortadoğu'da, OrtaAsya'da düzeni değiştirdi. Sahada ve masada varlığı ile ağırlığını koyan, ümitsiz kalan Ümmete ümit olan, Recep Tayyip Erdoğan'ın göstermiş olduğu bu duruş, elbetteki Abd'nin, Rusya'nın, Avrupa Devletlerinin ve İsrail'in işine gelmedi.

Son üç yıldır yapılan ekonomik ve siyasi baskılar hep bu duruşun ve bu düzeni değiştirmenin neticesidir. Hak yolunda yürüyen başta Rahmetli Necmettin ERBAKAN Hocamız olmak üzere, Recep Tayyip Erdoğan ile devam eden bu yolda değil ekonomi ile ; sonu ne olursa olsun, bu düzeni değiştirmek, canımız bile gitse hiç düşünmeden vereceğimizi herkes çok iyi biliyor.

Büyük bir mücadelenin, zorlu bir sürecin ve büyük oyunların içerisinde olduğumuzu tüm vatandaşlarımızın çok iyi bilmesi gerekiyor. Ya bu düzeni değiştireceğiz yada esaret dönemine geri döneceğiz.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan SÖYLEMEZ