Xiaomi şirketi yeni akıllı telefon modelini duyurdu. Tanıtımı yapılan Xiaomi POCO X3 NFC telefonun özellikleri belli oldu. Peki  Xiaomi POCO X3 NFC Türkiye'de kaç TL'den satılıyor? Xiaomi POCO X3 NFC'nin özellikleri neler? Haberimizin detaylarında  Xiaomi POCO X3 NFC'nin özelliklerini ve Türkiye satış fiyatını öğrenebilirsiniz.

 

Xiaomi POCO X3 NFC donanımsal özellikleri

Yeni akıllı telefon modeli 120 Hz'lik full HD LCD ekran teknolojisine sahip. İşlemci olarak Snapdragon 732G'in tercih edildiği telefonun 6 GB RAM ve 64-128 GB olmak üzere iki depolama seçeneğine sahip.

Xiaomi POCO X3 NFC kamerası

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonunda 20 megapiksellik bir ön kamera yer alıyor. Arka kameraya bakıldığında ise ana kamera 64 megapiksel olarak tasarlandı. İkinci kamerası 13 megapiksel olan telefonda ultra geniş açısına sahip olduğu açıklandı. Ayrıca telefonda megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik veren kamera sensörleri yer alıyor.

Akıllı telefon Android 10 sürümüyle gelecek. Telefonun dikkat çeken özellikleri arasında 5.160 mAh'lık devasa bir batarya bulunuyor. Böylece Xiaomi POCO X3 NFC'nin şarjı uzun süre dayanabilecek.

 

 

 

 

Xiaomi POCO X3 NFC Türkiye satış fiyatı

Yeni akıllı telefonun Türkiye'de kaç TL'den satışa sunulacağı da belli oldu. Bu bağlamda;

Xiaomi POCO X3 NFC 64GB | 3.499 TL
Xiaomi POCO X3 NFC 128 GB | 3.599 TL