​Haberin detayında, Arda Güler'in Real Madrid'de sezonu iniş çıkışlarla geçirdiği ancak genç yıldızın, tüm zorluklara rağmen üç büyük kulübün radarına girmeyi başardığı vurgulandı.

Arda Güler'in bu sezon Real Madrid'de az şans bulması üç kulübün ilgisini çekerken; AC Milan'ın orta sahasını güçlendirmek için bu noktada Arda Güler'i renklerine bağlamaya hazır olduğu öne sürülüyor.

Milli futbolcuya İtalya'nın yanı sıra Almanya'da şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund'un da transfer için fırsat kolladığı belirtiliyor.

Real Madrid başkanı Florentino Perez'in gönlünün futbolculuk döneminde Madrid devinde büyük başarılara imza atmış ve bu sezon Leverkusen ile Avrupa'ya damga vuran bir performans gösteren Xabi Alonso'dan yana olduğu vurgulandı.

Perez'in Arda için Leverkusen isteğinin ardında Xabi Alonso'nun taktiksel zekası ile oyuncuların gelişimine sağladığı katkının da önemli yer tuttuğu bildirildi.

Leverkusen'in kısa süre içinde Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid'in kapısını çalması bekleniyor.

Bu sezon Real Madrid'de 7 kez forma giyen Arda Güler, sadece 1 kez ilk 11'de şans buldu.

Rakip fileleri bu 7 maçta 1 kez havalandıran Arda, şans bulduğu anlarda saha içinde gösterdiği başarılı performans ile taraftarını da adeta büyüledi.