WhatsApp, Eylül başında yayınladığı yeni gizlilik özelliği ile iOS tarafına önemli bir güncelleme denemesine başladı. Yaklaşık yedi yıldır WhatsApp, gizlilik güncellemesi yapmadı. Buna göre aynı gizlilik özelliği Android tarafına da geliyor.

 Eylül başında karşımıza çıkan iOS gizlilik özelliği ile benzer olan bu Android denemesi, muhtemelen aynı yapıda olacak. Daha önce kullanıcılara profil bilgilerini kimlerin görüntüleyebileceği seçeneği sunan WhatsApp, bu gizlilik ayarı için daha detaylı bir çözüm getiriyor.

SON GÖRÜLME KİŞİYE GÖRE AYARLANABİLECEK

Buna göre artık tek bir kişiye bile profil bilgilerini kapatmak mümkün olacak. Bu sayede WhatsApp son görülmeyi istediğiniz kişiye kapatmanız mümkün.

Bu yeni denenen WhatsApp özelliği sayesinde profil bilgileri dışında hakkımda, profil resmi detayları da kişiye özel kapanabilecek. Burada önemli olan detay ise engellenen kişinin güncel bir WhatsApp versiyonu kullanmasına gerek olmaması.

Eğer WhatsApp uygulaması için Android tarafında beta programına katıldıysanız, çok yakında bu güncelleme karşınıza çıkabilir. Şu an için bu özellikleri getirecek 2.21.20.10 WhatsApp güncellemesinin ne zaman dağıtılmaya başlayacağı ise belli değil.