Geçtiğimiz yıllarda Twitter'ın bir alt uygulaması olan, şu an tedavülden kalkmış vaziyetteki Vine uygulaması üzerinde arkadaşları Halil İbrahim Göker ve Uğurcan Akgül ile birlikte çektikleri komik videolar ile tanınan ve geçen zaman içinde ünlü olan sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, zaman zaman Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla tepki üzerine çekiyor.

#HADDİNİBİLAYKUTELMAS ETİKETİYLE GÜNDEM OLDU

Aykut Elmas, bugün yaptığı açıklama sonrasında yine tepkileri üstüne çekmiş, Twitter üzerinde en çok konuşulan konu haline gelmiş ve adı "HaddinBilAykutElmas" etiketi ile TT listesine girmişti.

Adı gündemin zirvesinde yer alan Aykut Elmas'ın yaşantısı ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcıları, "Aykut Elmas kimdir, Aykut Elmas nereli, kaç yaşında, nerede yaşıyor, hangi okuldan mezun?" gibi soruların yanıtlarını arıyor. Biz de sosyal medya fenomeni Aykut Elmas'ın hayatını derledik. İşte Aykut Elmas hakkında merak edilenler...

AYKUT ELMAS KİMDİR, NEREDE DOĞDU, KAÇ YAŞINDA?

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas, hem YouTube hem Facebook hem de Instagram üzerinden yaptığı komik videoları paylaşan eski "Vinecılar" arasındadır. Yıl 1991'de doğan Aykut Elmas, Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Şu an 29 yaşındadır.

AYKUT ELMAS NEREDE OKUDU?

Elmas, Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler Fakültesi'nden mezundur. Üniversite hayatı boyunca İzmir'de yaşamıştır. arkadaşları Halil İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül ile beraber, Twitter'a ait Vine uygulaması üzerinden 7 saniyeden oluşan videolar çekerek fenomen olmuştur. Yakın zamanda Ali İhsan Varol'un sunduğu kelime oyununa katılmıştır.

Kelime Oyunu'na katılan Aykut Elmas'ın yer aldığı bölüm

AYKUT ELMAS'IN YER ALDIĞI FİLMLER

- 2015 Sihirbazlık Okulunda Bir Türk
- 2016 Nasıl Yani
- 2020 Kayıt Dışı


Haber düzenleme: Ecem Köksal