28 Ağustos tarihinde saat 14.00 sularında Örnek Mahallesi'nde gerçekleşen olayda bakkaldan dondurma aldıktan sonra çıkan ve yolun karşısına geçmek isteyen 4 yaşındaki Âdem Ezbecer, karşıya geçerken bir arabanın altında kaldı. 

Otomobilin altında metrelerce sürüklenen çocuk sıkıştığı yerden kurtulup kanlar içinde yola savruldu.

Durumu gören vatandaşlardan biri çocuğu kucaklayarak arabaya koydu ve hastaneye yetiştirdi.

12 gündür yoğun bakımda

4 yaşındaki Âdem Ezbecer'in 12 gündür yoğun bakımda olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtilirken öte yandan çocuğa çarpıp kaçan vicdansız sürücüyü bulmak için çalışmalar başlatıldı.

KAFATASINDA VE KABURGASINDA KIRIKLAR VAR

Küçük çocuğun babası Okan Ezbecer, duyduğu acıyı, "Ciğerim yanıyor." diyerek dile getirdi. Acılı baba, "Tek isteğim çocuğuma çarpan vicdansızın bulunması. Emniyet güçlerine güveniyorum. İnşallah bulunur. 12 gündür çocuğum yoğun bakımda. Benim ciğerim yanıyor. Başka kimsenin ciğeri yanmasın. Kafatası, kolu ve kaburgasında kırıklar var. Yüz bölgesinde yaralar var. 12 gündür yaşam savaşı veriyor." dedi.

AMCASI İSYAN ETTİ: BU, CİNAYETE TEŞEBBÜSTÜR!

Çocuğun amcası Murat Ezbecer de küçük Adem'in ölümle savaş verdiğinin altını çizerek, "Bu aracın sokaktan bu şekilde geçmesi, çocuğu altına alıp sonrada çekip gitmesi vicdansızlıktır. Temennimiz güvenlik güçlerinin bu insanı bulup cezalandırması. Bu bir cinayete teşebbüstür. Çocuğumuz konuşamıyor, uyanamıyor." dedi.