Transfer pazarında dönen dedikodularda, Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriqi'in İtalyan ekibi Lazio ile anlaşmaya vardığı, fakat kulüpler arasındaki anlaşmanın bir türlü sağlanamadığı öne sürülmüştü.

Sarı-lacivertli ekibin Karagümrük, Alanyaspor ve Antalyaspor karşısında oynadığı hazırlık maçlarında Vedat Muriqi'in yer almaması da transfer iddialarını doğrulamıştı.

'PAZARLIK HALİNDE DEĞİLİZ' DEMİŞTİ

Fenerbahçeli bir yetkili ise yaptığı açıklamada, "Vedat ile ilgili şu anda hiçbir kulüple pazarlık halinde değiliz. Bu haberlerin kaynağı biz değiliz. Haberleri İtalyan medyası yazıyor. Lazio bize bir kez teklif iletti. Biz de onlara karşı teklif sunduk. Şayet istediğimiz şartlar oluşursa satabiliriz. Lazio ile bir anlaşma yok. Vedat F.Bahçe'nin oyuncusu. Gidecek diye bir kural yok." demişti.

FENERBAHÇE'NİN YERİ AYRI

Taraftarın sevgilisi Muriqi, bonuslarla birlikte 20 milyon euro'ya Lazio'ya satıldığı iddialarına karşılık sessizliğini bozarak Fenerbahçe'nin kendisindeki yerinin çok ayrı olduğunu söyledi. 

Muriqi, "Buradan helalleşerek ayrılmak istiyorum. Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmak benim gelecek planlamam için önemli bir adım." diyerek transfer dedikodularını doğruladı.