Van ilinin İpekyolu ilçesindeki bir otomobilin içinde 30 kilo 750 gram eroin bulan polis ekipleri, söz konusu uyuşturucu paketlerini kullanarak yere "ohh ohh" yazdı. Polisler bu hareketiyle, TBMM Genel Kurulu'nda dikkat çeken bir konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya olan desteklerini göstermiş oldu.

30 KİLO 750 GRAM EROİN BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya doğrultusunda; uyuşturucu maddelerin ticareti, nakil edilemsi veya depolanmasına ilişkin faaliyetler yürüten şüphelilere yönelik olarak yapılan çalışmalar sürüyor. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, park halinde duran bir otomobilde yaptıkları arama sonucunda 60'lı paket halinde toplam 30 kilo 750 gram eroin buldu. Konuyla ilgili şüpheli olarak belirlenen A.Y. halen aranıyor.

BAKAN SOYLU: PARALAR PKK'YA DEĞİL MİLLETE GİDİYOR

TBMM Genel Kurulu'ndaki 2021 yılı bütçe görüşmelerinde, bakanlığın bütçesi için söz alan İçişleri Bakanı Soylu, konuşmasında, "Ohh, ohh, paralar millete gidiyor, PKK'ya değil. Oh, not alın not!" şeklinde konuşmuştu.

Bakan Soylu ayrıca, Şemdinli ve Yüksekova'ya yeni kaymakamlık binası yapılacağına dair bilgi vererek temellerin Derecik'te atıldığını vurgulamıştı. Polis ekipleri ise Soylu'nun bu konuşmasına olan desteklerini göstermek amacıyla, ele geçirdikleri uyuşturucu paketlerini kullanarak, "Ohh, ohh." yazdı.